Snyggt, funktionellt, hållbart och prisvärt

Vårt produktsortiment

Gallerdurk

Merparten av våra sorter kallas till vardags ”gallerdurkar”, men vår SP-durk är den egentliga gallerdurken. Kännetecknas av sitt breda användningsområde och sin utformning.    

Pressdurk

Denna pressdurk för gångtrafik används för gångvägar och plattformar där designen spelar roll. Bär- och tvärstål är av stilrent plattjärn och pressdurken kan fås i flera maskvidder.

Plåtdurk

Våra två modeller av plåtdurk lämpar sig för halkiga miljöer genom sina strukturerade ytmönster. Båda avvisar effektivt vatten och vätska och håller sig torra.

Glasfiberdurk

Den här GRP-durken är moduluppbyggd och flexibel. Finns i flera utföranden och den lätta vikten underlättar transporter och hantering.

Trappor

Rak trappa eller spiraltrappa? Det avgör du beroende på utrymme och estetiska önskemål. Ger du oss måtten så fixar vi en säker och ändamålsenlig trappa.

Räcken

Vi har standardräcken för både industri och bostad i lager. Önskar du andra dimensioner eller utföranden ordnar vi det mesta, fråga oss bara.

Tillbehör som kompletterar

Vi erbjuder ett kompletterande utbud av tillbehör till alla våra gallerdurkar. Fästskruvar, krokar, anpassade klamrar – finns produkten i vårt sortiment har vi också tillbehören! Många av dem fungerar dessutom till andra produkter än våra egna.

Har du frågor kring våra produkter, tveka inte att kontakta oss.